17|06:: Assemblea Ordinària 2014

Benvolgudes sòcies,

Ha arribat el moment de l’assemblea ordinària de Ca la Dona. Com sempre, us emplacem a venir i compartir plegades aquesta trobada.

Enguany, a més de fer la presentació de l’estat de comptes de Ca la Dona i repassar el projecte polític, volem donar espai per a continuar compartint els treballs encetats a les anteriors assemblees, en les què un seguit de dones organitzades en comissions han avançat en propostes per al finançament, les activitats, la participació, la casa o la comunicació de Cld.

:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::

Dimarts 17 de juny de 2014 CONVOCATÒRIA d’assemblea ordinària

Balanç i Perspectives

Aquí, convocatòria en pdf

a les 18:30h, convocatòria per a les sòcies noves, i per totes aquelles que vulgueu petar la xerrada abans de l’assemblea

a les 19:00 h (puntualment) i fins les 21:00 h, assemblea.

Proposta de temes:

  • Balanç econòmic i de l’activitat. On estem en aquests moments i com ens sostenim econòmicament i sobretot políticament.
  • I en relació a aquest punt, compartim la feina dels Grups de Treball finances, activitats i projectes, la casa, participació i comunicació.
  • Diversos.

El balanç, pressupost i la memòria i projectes d’activitat estan a www.caladona.org/documents-textos/memories-i-informacions-sobre-cld/

Hi haurà mainadera a l’espai infantil, sempre que ho demaneu abans a la secretaria.

Si no pots venir a l’assemblea, pots fer arribar les teves propostes, valoracions, idees, o etc. a través d’una altra sòcia, d’una dona de la Comi de Ca la dona o bé a la secretaria i a info@caladona.org.

Log in with your credentials

Forgot your details?