Ca la dona, en estat de Desinfecció

Estimades,

Us anunciem que, actualment, estem en un procés de desinfecció de Ca la dona. D’aquesta manera, durant aquesta setmana professionals de la neteja han estat desinfectant de manera acurada cada una de les estances i racons de l’edifici on totes anhelem tornar a veure’ns aviat amb les mesures necessàries per no posar la salut de cap de nosaltres en joc.

La casa, de moment, no està oberta al públic i les activitats que tramem, continuen en l’àmbit virtual. Malgrat això, algunes treballadores ja hi han començat a anar, al mateix temps que algunes companyes han fet alguns treballs a l’hort.

En tot aquest procés volem intentar situar la cura i la salut al centre, i per aquest motiu estem elaborant un procés de senyalització el qual volem que sigui eficaç un cop tornem a Ca la dona.

A la Comuna del proper dijous, 4 de juny a les 18h, abordarem entre totes com traçarem aquest procés de desconfinament, i per això, és molt important, com sempre que hi assistiu entre pantalles, per poder dir la vostra i fer entre totes el tot.

Us hi esperem!

Log in with your credentials

Forgot your details?