Marxem de vacances!

Benvolgudes, 

Us informem que Ca la Dona romandrà tancada al públic del 5 al 27 d’agost de 2023, amb motiu de les vacances d’estiu del personal de secretaria. Les activistes seguirem aquestes setmanes tenint cura de l’Hort, perquè com sabeu, aquest és un espai viu, que a més mai deixa de ser espai de trobada, però donem pas a uns dies a porta tancada. Us desitgem que pugueu gaudir d’un agost ple de descans, sororitat i acció feminista empoderadora. 

Mentrestant, feu una ullada a tot el que ens espera a la tornada!

  • Autoorganització feminista: segueix les convocatòries d’assemblees pel 25N i 8M, les crides a mobilitzacions, xerrades, presentacions, comunes, vigílies per la pau, debats i altres activitats a l’agenda, a les nostres xarxes, i al butlletí que enviem cada divendres.
  • Assessorament feminista contra les violències masclistes, des de l’Espai Dels Drets, amb els serveis d’atenció jurídica i l’espai d’orientació Finestra Oberta. Les cites es demanen al 646355864. Reanudem els assessoraments el 31 d’agost!
  • Autodefensa feminista: amb els tallers d’Autodefensa Feminista Nivell 1 al matí o a la tarda, Boxa, Muay Thai i Aikido. No us quedeu sense plaça! Inscripcions
  • Formació feminista: amb la residència artística i programa artístic feminista de formació Emergències.V de FemArt (convocatòria oberta fins al 3 de setembre); els recursos disponibles a l’Arxiu i la Biblioteca del Centre de Documentació de Ca la Dona, i els seus propers tallers i activitats; les formacions i recursos pedagògics del Grup de Coeducació Pedagogies Feministes, que molt aviat tindran web; la XIII Escola Feminista, de la Xarxa Feminista, i molt més!

Log in with your credentials

Forgot your details?