Segona edició del Curset d’Autodefensa, Nivell II – de 11 al 2 de desembre

SEGONA EDICIÓ DEL CURSET D’AUTODEFENSA, NIVELL II.

Aquest curs segueix el treball del nivell I, que s’ha d’haver fet anteriorment. Seguim treballant per desenvolupar la calma, l’autoconeixement, la intuïció, l’autoestima i la consciència de l’espai, per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, i aprenem a enfocar-les i resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència. perfeccionarem tècniques i n’aprendrem de noves; treballarem amb situacions de més d’un agressor; i plantejarem també com afrontar un agressor amb arma blanca. El nivell físic que aquest curset requereix és lleugerament més alt que el del nivell I.

El curs consta de 14 hores, en quatre sessions. Serà els dissabtes de 10h a 13:30h, des de l’11 de novembre i fins el 2 de desembre. S’ha de dur roba d’esport i sabatilles esportives.

El preu és de 80E si es paga tot el curset al principi i de 90E si es paga en dos cops. Les dones que no són sòcies de Ca la Dona paguen una matrícula de 15E, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies. Aquest curs té un cost major que el nivell I, ja que hi ha una altra persona treballant amb la professora la tercera part de les classes. (informació i inscripcions, a la secretaria de Ca la Dona)

Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?