Visites i activitats de la 26ena Mostra FemArt: “La Institució dins Meu”

El passat dijous 10 vàrem inaugurar la 26ena Mostra FemArt: “La Institució dins Meu” amb les artistes dels 17 projectes seleccionats. Una mostra política que mostra les relacions, a vegades complicades, d’altres perverses, que mantenim amb les Institucions i de quina manera aquestes ens influeixen i ens toquen de prop. L’exposició recull diverses reflexions crítiques sobre la Institució artística des de la pròpia experiència de les artistes i també subratllant altres mecanismes i models institucionals com són la Família, l’Estat, el Patriarcat, etc.

Com pots visitar la sala?

Aquest any, per poder assegurar les mesures sanitàries, la Mostra es podrà visitar presencialment en grups reduïts i virtualment   

Primer de tot, has d’inscriure’t al formulari per demanar cita prèvia en les següents modalitats i esperar la confirmació. 

Visita presencial lliure: dimarts i dijous de 18:30 a 19:30 (farem grups de 10 persones)

Visita presencial per a grups de 10 a 20 persones que vulguin venir totes juntes o grups bombolla: Dissabtes d’11-13h 

Si no pots venir presencialment, no t’amoïnis i si has vingut, pero t’has quedat amb ganes de més, hem creat una plataforma virtual interactiva on podràs no tan sols veure tots els projectes seleccionats i les reflexions curatorials i els processos de la mateixa exposició, sino que també podràs escoltar la audioguia que hem creat, la playlist col·lectiva i un podcast que prepararem amb les artistes amb les seves reflexions i comentaris personals així com, trobaràs també documents bibliogràfics i el Kit de supervivència d’artistes dotat per recursos molt útils pel sector. A més a més, volem seguir el debat institucional i conèixer les vostres experiències, per això et convidem a participar a través de la web: https://la-institucio-dins-meu.hotglue.me/

A més a més, hem preparat un Programa d’Activitats en el marc de l’exposició conformat per performances, visites guiades, jocs, debats i molt més! 

Per continuar el debat ampli sobre les institucions hem programat 3 ponències i tenim convidades molt especials que ens acompanyaran en algunes jornades dels mesos de gener i febrer.

-”Tocades, però no ferides per la institució-”. Conversa amb Brigitte Vasallo, Teo Pardo i María Ruido

-”La institució art vs. les pràctiques artístiques” Conversa amb Nancy Garín, Patricia Mayayo, Nora Ancarola i Semíramis González

– “Davant la institució, auto-organització! Com ser artista i no morir en l’intent” (ponents per confirmar)

Per altra banda, alguns dels projectes expositius es podran gaudir en viu! El col·lectiu Fils Feministes ens proposen un joc “La lloca loca” per activar el seu projecte “Mal de archiva”. També tindrem l’oportunitat de veure les performances “Horizontes” de Las Zebras, “Justícia patriarcal” del col·lectiu Deria + Rectificadora i la Norma Martínez ens oferirà una revisió còmica de la Mostra i de la Pandemia.

I per si no havíeu tengut suficient amb totes aquestes activitats, tindrem un Taller presencial (amb inscripció prèvia) per Hackejar les institucions a càrrec del Col·lectiu Hacklab del Banc Expropiat!

Per no perdre-us res, estigueu atentes a les nostres xarxes i web, ja que anirem anunciant i confirmant els dies que es duran a terme.

FemArt

Log in with your credentials

Forgot your details?